Már a Fine Gusto Nature márkanévből egyértelmű, hogy célunk a minőségi, természetes, friss és tápanyagban gazdag élelmiszerek gyártása és csomagolása hozzáadott tartósítószerek és színezékek nélkül. Mindezt a szénlábnyom minimalizálásával és tekintettel az élelmiszer feldolgozáshoz való ökológiai hozzáállással.
A kézi gyártás kombinálva a legmodernebb technológiákkal és a ökológiai hozzáállással a feldolgozáshoz megkülönböztetik a termékeit a többi nagy termelő kommersz termékétől.
A Fine Gusto nem csak szárított hús, hanem az élelmiszerek teljesen új világa.
A szárításhoz kizárólag csak válogatott sovány felső marhahúst vagy pulykamelleket használunk fel.
Hús és só, ezek az egyetlen összetevői az első osztályú íznek. A só a konzerváláshoz szükséges, és nem használunk belőle többet, mint 2 %.
A hús 4 mm vastagságra van vágva és több órán át szárad.
Lágyan sózott 4 mm vastagra vágott szeletek, a több órán át tartó szárításnak köszönhetően megmarad az igazi hús íze. A kiszárított szeleteket ezután kézzel olyan méretre vágják, amelyek éppen a vevőknek megfelelnek, mindez visszazárható csomagolásban.
Lágyan sózott 4 mm vastagra vágott szeletek, a több órán át tartó szárításnak köszönhetően megmarad az igazi hús íze. A kiszárított szeleteket ezután kézzel olyan méretre vágják, amelyek éppen a vevőknek megfelelnek, mindez visszazárható csomagolásban.